Volkskrant abonnement

De meeste mensen die de Volkskrant lezen doen dit omdat ze een kwaliteitskrant willen lezen. De Volkskrant staat voor kwaliteitsjournalistiek, ze brengen regelmatig als eerst groot nieuws en achtergrondverhalen worden kritisch geschreven. Voor veel mensen reden genoeg om een abonnement te nemen op deze krant.

Volkskrant met cadeau

Je kunt een proefabonnement op de Volkskrant nemen, maar wanneer je enthousiast bent over de krant kun je natuurlijk ook direct een abonnement voor 12 of 24 maanden afsluiten. Je kunt kiezen voor een abonnement met hierbij een cadeau ofwel een welkomstgeschenk. Wanneer je een abonnement voor twee jaar afsluit kun je kiezen uit diverse cadeaus. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor een Samsung Galaxy Tab. Je kunt bovendien kiezen voor een stadsfiets.

Als je een liefhebber bent van series kun je kiezen voor een abonnement met een favoriete Tv-serie naar keuze. Deze aanbieding geldt bij een abonnement voor een jaar. Je hebt wat de series betreft keus uit de volgende series: Boardwalk Empire, Luther, Mad Men, The Walking Dead, Homeland, Borgen, Breaking Bad, Game of Thrones, Girls, Downton Abbey en Top of the Lake.

Wat voorts populair is, is de Volkskrant voor € 14,95 per maand. Je krijgt de zaterdagkrant iedere zaterdagmorgen op de mat en de online edities kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week op je tablet, pc of smartphone lezen. Veel mensen hebben overigens een abonnement op de zaterdageditie van de Volkskrant. De zaterdagkrant is immers dikker met diverse bijlages en bovendien krijg je Volkskrant Magazine.

Volkskrantabonnement voor langere tijd

Niet iedereen heeft behoefte aan een welkomstcadeau. Dit is natuurlijk niet verplicht. Wanneer je een Volkskrantabonnement afsluit zonder cadeau krijg je meestal extra korting. Bij het bepalen van de abonnementskosten is de totale prijs afhankelijk van de duur van het abonnement. Hoe langer het abonnement zal lopen, hoe goedkoper het abonnement wordt.

Waarom een abonnement nemen op de Volkskrant?

Je leest de Volkskrant als je op de hoogte wilt worden gehouden van het nieuws op een kwalitatief hoogwaardige manier. De Volkskrant belicht het nieuws vanuit diverse invalshoeken en dit in diverse katernen. Op maandag heb je bijvoorbeeld een speciaal sportkatern waarin wordt teruggeblikt op het afgelopen sportweekend. Doordeweeks heb je de vaste nieuwskaternen. Denk aan binnenlands- buitenlands- en economische nieuwsberichten, alsook analyses en achtergrondverhalen. Hetzelfde geldt voor onderwerpen als media, cultuur, kunst, wetenschap, reizen en maatschappelijke kwesties.

Laat een reactie achter