NRC Next aanbieding

nrc next proefabonnementHet NRC Handelsblad heeft reeds sinds lange tijd zijn plek als kwaliteitskrant bevestigd. Om uit te reiken naar een jongere doelgroep van starters op de arbeidsmarkt, heeft de krant een nieuwe compactere versie uitgebracht die deze, vaak hoogopgeleide, lezers in de ochtend op de hoogte brengt van al het wereldnieuws. Het NRC Next zoals deze oplage heet, verschijnt in tabloidformaat en is daardoor aantrekkelijker voor deze doelgroep. Vaste abonnees van NRC Next ontvangen op zaterdag bovendien een extra dikke versie van het NRC Handelsblad.

 

Jong publiek

Om het NRC Next bekend te maken bij dit jongere publiek, heeft de krant reclamecampagnes gestart, veelal met succes. Door het geven van een NRC Next aanbieding worden er steeds meer nieuwe jonge lezers aangetrokken tot deze variant van het handelsblad. Met de aanbieding van NRC Next kun je een abonnement afsluiten met hoge korting, wat het voor deze doelgroep mogelijk maakt om kennis te maken met dit nieuwsblad. Uiteraard word dit alles nog eens extra aangedikt en aantrekkelijk gemaakt, door bij de NRC Next aanbieding indrukwekkende welkomstcadeaus weg te geven. Zo kun je soms zelfs een iPad krijgen als je besluit een 2 jarig abonnement te nemen.

 

Digitalen tijdperk

Uiteraard gaat NRC Next geheel mee met de tijd en verschijnt er regelmatig een NRC Next aanbieding waarbij lezers ook voordelig de krant kunnen lezen via hun tablet of smartphone. Aanbiedingen gelden op die manier ook voor de digitale versies van de krantoplages en zijn daardoor voor een nog groter publiek beschikbaar. Voor iedereen is er dus wel een aanbieding beschikbaar.

Laat een reactie achter